Over ons

Als universeel autobedrijf in Arnhem maken we deel uit van Bosch Car Service! We zijn één van de 400 autobedrijven die behoren tot deze grootste merkonafhankelijke serviceformule in de Nederlandse automotive branche.  Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits) eisen die door BOSCH en de BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd.

 

Een garage met dezelfde kwaliteit van onderdelen en expertise als de merkdealer, alleen veel voordeliger!

 

Autobedrijf NH is opgericht door Nazir Fazli. Nazir is jarenlang automonteur geweest en heeft zijn ervaring opgedaan bij een erkende dealer. Uiteindelijk heeft Nazir besloten om zijn droom achterna te gaan en startte zo Autobedrijf NH. Alle automonteurs werkzaam bij Autobedrijf NH beschikken over de juiste scholing en zijn zeer klantgericht. Ons bedrijf staat voor klantvriendelijkheid en goede service. Met vijftien jaar vakmanschap bij erkende dealers en Autobedrijf NH is kwaliteit gewaarborgd.

 

Sinds november 2009 is Autobedrijf NH actief in Arnhem aan de Pieter Calandweg 13, gelegen op het industrieterrein Presikhaaf. Voor dezelfde werkzaamheden betaalt u bij ons een lager tarief dan bij de dealer. Bij Autobedrijf NH hoeft u niet bang te zijn voor onnodig dure reparaties. Laat uw auto goed onderhouden zodat u veilig en vol vertrouwen de weg op kunt!